Un ciorditor a fugit cu niste lovele,detinem inscrisuri si actele faptuitorului in original,in afara de acesti bani dorim sa cerem si ceva daune morale,daunele morale pot fi probate,ciorditorul are aproximativ 32 de ani credem ca a planificat totul dinainte,a divortat,etc,nu are nimic in proprietate,recuperarea prejudiciului ar fi in timp adica daca asta o sa munceasca vreodata cu acte...
Avem depusa plangere la politie dar cum lucrurile se misca greu,dorim sa le urgentam cumva,de ce sa stea ciorditorul cu burta la soare cand poate sa se relaxeze la umbra...
Oferim comision din suma recuperata...
Daca exista cineva interesat,rog sa ma contacteze prin mesaj privat..
.
:rofl: :rofl: foarte amuzant limbajul dva. Depuneti plangere la politie sau parchet. Asteptati sa se inceapa urmarirea penala, stabilirea de catre instanta a prejudiciului, apoi recuperarea lui in mod legal.
Cati carnati sa mai bage ala la stomac pana sa al intrebe cineva de sanatate,au trecut 8 luni,ai plezneste stomacul,cat sa mai cerceteze astia,le-am dat toate dovezile,am detaliat totul,le-am aratat si actele in original,am povestit inclusiv in format video,cat sa mai astept,ce fel de despaduchere sa fie asta...