avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt- ajutor recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt- ajutor recuperare prejudiciu

Un ciorditor a fugit cu niste lovele,detinem inscrisuri si actele faptuitorului in original,in afara de acesti bani dorim sa cerem si ceva daune morale,daunele morale pot fi probate,ciorditorul are aproximativ 32 de ani credem ca a planificat totul dinainte,a divortat,etc,nu are nimic in proprietate,recuperarea prejudiciului ar fi in timp adica daca asta o sa munceasca vreodata cu acte...
Avem depusa plangere la politie dar cum lucrurile se misca greu,dorim sa le urgentam cumva,de ce sa stea ciorditorul cu burta la soare cand poate sa se relaxeze la umbra...
Oferim comision din suma recuperata...
Daca exista cineva interesat,rog sa ma contacteze prin mesaj privat..
.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu-Claudiu , utilizator 13:42, 30 Ianuarie 2013
:rofl: :rofl: foarte amuzant limbajul dva. Depuneti plangere la politie sau parchet. Asteptati sa se inceapa urmarirea penala, stabilirea de catre instanta a prejudiciului, apoi recuperarea lui in mod legal.
Cati carnati sa mai bage ala la stomac pana sa al intrebe cineva de sanatate,au trecut 8 luni,ai plezneste stomacul,cat sa mai cerceteze astia,le-am dat toate dovezile,am detaliat totul,le-am aratat si actele in original,am povestit inclusiv in format video,cat sa mai astept,ce fel de despaduchere sa fie asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furtul intre soti se pedepseste? opreanicole opreanicole Buna ziua. As dori sa stiu cu precizie urmatoarele aspecte:sotul meu care mi a furat 1 miliard,2 aproape estimativ,si a disparut de la domicili ul conjugal si ... (vezi toată discuția)
Prejudiciu de recuperat-solutii Ramona Ned Ramona Ned O firma controlata de niste escroci ne-au pacalit si au luat marfa de aproximativ 6500 eur in schimbul unui BO avalizat (probabil in nume fals). Sunt acum ... (vezi toată discuția)
Mi-a dat pantalonii jos pe strada OmCauta OmCauta Ce sa fac? Un cunoscut din oraselul meu mi-a dat pantalonii jos in fata magazinului, lasandu-ma in fundul gol, parandu-i-se amuzant! (vezi toată discuția)