Buna ziua,
Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj (restructurare pe reorganizare si nu vrea asa).Dupa mai multe discutii mi-a zis ca,daca imi dau demisia imi da 2 salarii compensatorii,mie imi convine,dar cum am siguranta ca imi va da aceste salarii compensatorii?El a sugerat sa stau acasa si ma plateste,dar l-am intrebat de unde stiu ca nu ma ponteaza absenta?Deci am ajuns la un impas:imi dau demisia,el vrea sa-mi dea 2 salarii compensatorii,dar cum facem,ca nu avem incredere unul in celalalt?Putem semna un contract sau cum?
Multumesc!
Nu prea este in regula nici cu acest acord ... totusi, exista o varianta .. vorbiti cu seful dvs ca in data de ... dvs veniti cu cererea de incetare a c.i.m. cu acordul partilor si el sa va dea banii in aceeasi zi ...
Angajatorul sustine ca venind din CCC nu ma poate da afara timp de 6 luni,i-am zis ca imi voi da eu demisia si el imi va achita contravaloarea a 2 salarii compensatorii,dar nu avem incredere nici unul in celalalt.
Daca ii propun sa-mi restructureze postul pe reorganizare juridica,imi ofera alt post in alta localitate (pe care desigur il refuz) si scrie in decizia de restructuare ca imi da 2 salarii compensatorii,este legal?Adica sa aibe si el siguranta ca nu il inaintez in instanta,este o solutie pentru ambele parti?Si pot beneficia de somaj?
Inregistrare concediere
Egnar
Buna ziua am o intreprindere individuala cu doua puncte de lucru.Doresc ca unul din punctele de lucru sa il inchid iar pe vanzatoare sa o concediez .Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)