avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu

Buna ziua,
Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj (restructurare pe reorganizare si nu vrea asa).Dupa mai multe discutii mi-a zis ca,daca imi dau demisia imi da 2 salarii compensatorii,mie imi convine,dar cum am siguranta ca imi va da aceste salarii compensatorii?El a sugerat sa stau acasa si ma plateste,dar l-am intrebat de unde stiu ca nu ma ponteaza absenta?Deci am ajuns la un impas:imi dau demisia,el vrea sa-mi dea 2 salarii compensatorii,dar cum facem,ca nu avem incredere unul in celalalt?Putem semna un contract sau cum?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:12, 29 Ianuarie 2013
Chiar daca actul acela ar produce efecte juridice, este posibil ca dupa ce-l semnati si va dati demisia sa nu primiti banii.
As putea avea probleme legale?Adic poate contesa in instat ca mi-a dat niste bani pentru copil?
Nu cred ca angajatorul va contesta in instanta acel act ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere angajat Nicolaescu Simona Nicolaescu Simona In ce conditii poate fi concediat un salariat care a fost angajat pe fonduri europene? Firma a contractat fonduri europene si a fost obligata sa angajeze un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare concediere Egnar Egnar Buna ziua am o intreprindere individuala cu doua puncte de lucru.Doresc ca unul din punctele de lucru sa il inchid iar pe vanzatoare sa o concediez .Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)
Concediere salariatului in urma restructurarii unu post valexandra valexandra Buna ziua, Sunt angajator si doresc sa concediez un salariat din motive strict personale. Singura metoda legala este , cred eu, concedierea in urma ... (vezi toată discuția)