avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere - desfiintare post URGENT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere - desfiintare post URGENT

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog , daca instiintez un angajat ca postul lui se desfiinteaza, el refuza sa semneze , apoi incepe cu telefoane de amenintari cum ca noi nu putem sa-l concediem ca el beneficiaza de stimulent de insertie.... .Stiti ceva referitor la aceasta problema?

MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 24 Ianuarie 2013
Da, asa este daca se afla in plata stimulentului de insertie acel salariat nu poate fi concediat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea din ccc. incetare cim, post desfiintat. czs czs Buna ziua, Numele meu este Viorica. Am lucrat intr-o companie multinationala in Bucureti pana in mai 2011 , cand am intrat in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Concediere in plata stimulentului de insertie madyyy13 madyyy13 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o opinie: Ma aflu in plata stimulentului de insertie ca m-am intors din concediu de crestere si ingrijire copil mai ... (vezi toată discuția)
Concedierea in timpul platii stimulentului de insertie. daisys daisys Buna seara. Am un cumatru ce nu are acces la internet si scriu in numele lui pt a-l putea ajuta. Fina mea (copilul lui)face un an luna viitoare. El in acest ... (vezi toată discuția)