avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general model formular de completat in urma inventarierii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

model formular de completat in urma inventarierii

La sfarsitul anului 2012 am efectuat inventarul marfii din gestiune,casei si a obiectelor de inventar.
Va rog sa-mi spuneti daca exista un model de formular pentru inregistrarea celor constatate(am cautat pe site dar nu am gasit modele) si cum se arhiveaza acestea.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirela Durnea - Expert contabil , Contabil 18:43, 24 Ianuarie 2013
Multumesc
Trebuie doar sa aveti in vedere ca Registrul inventar contine rezultatul inventarierii tuturor conturilor din balanta. Practic, el contine soldurile finale existente in balanta (solduri care la randul lor sunt deja modificate in functie de rezultatele inventarierii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru inventar antonia_m09 antonia_m09 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. In registru inventar se completeaza elementele de activ si pasiv de tipul creditelor bancare, datorii sau creante cu ... (vezi toată discuția)
Pentru conventia civila se depune declaratia 205? ndan57 ndan57 am si eu o intrebare, ptr. conventie civila se depune decl. 205!!?? si pana la ce data?, pe site-ul min. de finante inca nu a aparut ptr. 2009, si o alta ... (vezi toată discuția)
Registre contabile ptr firma obligatorii CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 un expert contabil mi-a spus ca urm. documente sunt obligatorii, firma ocupandu-se de prestaii servicii si nu bunuri: registru evidenta fiscala registru ... (vezi toată discuția)