avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare locuinta

Trebuie sa fac dezmembrare la o casa mostenita dupa decesul parintilor.
Problema este ca cel care detine cealalta parte din casa nu este de acord cu dezmembrarea.
Rog sa mi se spuna cum trebuie procedat in situatia mea.
Multumesc.

Cel mai recent răspuns: lovemetender , utilizator 09:46, 25 Ianuarie 2013
lovemetender a scris:

Trebuie sa fac dezmembrare la o casa mostenita dupa decesul parintilor.
Problema este ca cel care detine cealalta parte din casa nu este de acord cu dezmembrarea.
Rog sa mi se spuna cum trebuie procedat in situatia mea si cat costa in total actele notariale pentru ambele persoane.
Multumesc.

ps: De fapt este vorba de iesire din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri notariale marbostgms marbostgms As dori sa stiu cat sunt taxele notariale pentru intocmirea actelor de dezmembrare a unei locuinte. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Acte vanzare casa margaritar26 margaritar26 Problema mea este urmatoarea. Parintii mei au cumparat de la bunicii mei casa si terenul de langa casa.Datorita unor greseli care au fost produse la momentul ... (vezi toată discuția)
Obtinerea titlului de proprietate akna akna Buna ziua! As dori sa va prezint o situatie si sa ma sfatuiti ca la randul meu sa dau sfatul mai departe. Prin urmare: vecina mea are o casa si o curte ... (vezi toată discuția)