avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... schimbare codul rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

schimbare codul rutier

am o cunostiinta care a inceput scoala de soferi in octombrie 2012 pentru obtinerea categoriilor C CE. Persoana in cauza nu a sustinut inca examenul. mentionez ca nu are 21 de ani. Va mai putea da examenul? Sau va pierde scoala deoarece abia peste 1 si ceva va implini 21 de ani. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:01, 25 Ianuarie 2013
va sustine examenul in conditiile oug 195 in vigiare la dat depunerii dosarului ptr urmarea scolii de soferi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod rutier 2013 probleme cu varsta legala ! alexamrian alexamrian buna ziua. am o mica problema cu intrarea in vigoare a noului cod rutier, si anume varsta legala pentru cat. c ,c+e .18 ani impliniti dupa actualul cod , 21 ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului cat.d danpaul danpaul buna sper sa ma poata ajuta cineva cu un raspuns Daca inca nu am impliniti 24 de ani si am fost inscris la scoala de soferi pentru cat.D inainte de 19 ... (vezi toată discuția)
Cand mai pot sustine examen in vederea obtinerii permisului? simion_ionut simion_ionut Buna ziua,ma numesc Simion Ionut Valentin sunt din Alexandria /Teleorman.In data de 26-03-2010 ma aflam pe raza orasului Plopeni jud Prahova,am fost surprins ... (vezi toată discuția)