In anul 2006 am facut un credit pentru o firma PFA (firma fiind pe numele meu) impreuna cu sotul. In 2009 am divortat, creditul ramanand sa fie platit de fostul meu sot, ulterior am aflat ca el nu a mai platit ratele la banca. Intre timp firma a fost radiata din oficiu. As dori sa stiu daca banca poate acum sa ne execute pe mine si pe el in egala masura, in conditiile in care creditul acesta nu a fost inclus in partajul bunurilor comune?
Trebuie sa intelegeti ca o P.F.A. (persoana fizica autorizata) nu este o firma - societate comerciala. O P.F.A. are ca titular o singura persoana fizica. Raspunderea acesteia este directa, nu poate fi angajata in sarcina altei persoane decat a titularului ei.
Cu privire la executarea silita depinde foarte mult de conditiile contractuale stabilite in caz de neplata a creditului. Cititi aceste conditii care cu siguranta au fost stipulate de banca in continutul contractului.
Credite in caz de divort
orzi
buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)