avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restructurare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restructurare post

in luna decembrie 2012 am fost data insomaj pe motiv de restructurare de post si am aflat ca luna aceasta a fost angajata alta persoana pe acelasi post (economist).Va rog sa imi spuneti daca este legal acest lucru deoarece eu stiam ca pe o perioada de un an de zile nu poate sa mai angajeze pe nimeni pe acel post
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 20:58, 24 Ianuarie 2013
Nu este specificata nicaieri interdictia de-a face noi angajari, pentru o perioda de un an, de la o concediere individuala....Angajatorul ar putea face angajari destul de linistit si dupa 45 de zile de la o concediere, aceasta fiind perioada de timp in care salariatul concediat poate contesta in instanta decizia de concediere ca fiind fara cauza reala si serioasa (art.65(1)C.Mun)..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare noua dupa conedierea unui salariat isobelbella isobelbella in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)
Drpturile si obligatiilor angajatorilor caprice caprice Buna ziua, un patron al unui salon de coafura are dreptul de a concedia si angaja dupa bunul plac? Adica nu prevede legislatia muncii faptul ca un angajator ... (vezi toată discuția)
La cat timp se poate face angajare, dupa o concediere individuala? ionuca ionuca La cat timp se poate face angajare, dupa o concediere individuala? (vezi toată discuția)