avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu moartea si lovire.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu moartea si lovire.

Va scriu pentru ca sunt intr-o situatie destul de urata..........Parintii mei(61 de ani) locuiesc la tara si de un an si ceva tot au probleme cu un vecin(un recidivist, cam 30-35 de ani). De fiecare data cand se imbata sau cand are el chef, se duce la poarta parintilor mei si ii injura,ii ameninta ca ii omoara ,ca le va da foc.Au tot facut sesizari la politie fara insa a se lua vreo masura.Una din "probleme mai grave a fost in vara anului trecut (iunie 2012) cand respectivul a luat o drujba,a taiat cativa pomii de pe proprietatea lor si mi-a amenintat tatal ca ii va taia capul.......bineinteles ca nu s-a facut nimic la politie...........In seara de 24.12.2012,individul a aparut la poarta parintilor mei unde a inceput sa ii ameninte si sa-i injure.Imprudenta a fost ca tata nu a putut sa mai suporte toate jignirile,a iesit sa-l intrebe ce tot are cu ei,nici nu a deschis bine poarta ca individul care se afla intr-o caruta ,a dat sa vina cu calul peste el,tatal meu a alunecat ,moment in care "respectivul"a luat ceva si i-a dat in cap. Tata a fost transportat de urgenta la spital unde s-a ales cu un TCC ac. deschis,a stat internat 7 zile ...........politia nu s-a prezentat la locul faptei cu toate ca au fost chemati prin 112 ,s-au prezentat la spital de unde i-au luat declaratii(i-au spus tatalui ca pt k a fost constient nu poate sa-l aresteze.Dupa externare,s-a dus sa scoata un certificat medico legal,a primit doar 7-8 zile de ingrijiri medicale(am fost f dezamagita)...........tatal meu este si in ziua de azi sub tratament, rana nu este vindecata ,are dureri de cap si ameteste din cand in cand.Problema mea este ca individul este liber si linistit, oricand se poate duce peste ei si ii poate ataca,sunt disperata.......
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:14, 25 Ianuarie 2013
In mod normal politia ar trebui sa urgenteze solutionarea dosarului daca exista probe.
Poate ca ar trebui sa mearga un avocat pentru a se interesa de dosar si de a lua masuri concrete.
Insa trebuie stiut care este problema concreta pentru ca nimeni nu poate rezolva ceva fara sa cunoasca problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desi sunt victima sunt tratat ca un vinovat ruxxy1989 ruxxy1989 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat...de un an si jumatate tatal meu este calomniat,injurat si amenintat cu moartea de catre un consatean in ... (vezi toată discuția)
Acuzatii false + amenintarea cu moarte si lovire PrunaA PrunaA Buna ziua! Scriu si eu in cautarea unor sfaturi si informatii utile, avand in vedere ca nu prea sunt \"in tema\"cu unele notiuni si procesuri. Poveste pe ... (vezi toată discuția)
Am nevoie urgent de ajutor ! Silviu12345 Silviu12345 Buna seara, am si eu o problema cu tatal meu care ma terorizeaza si vrea sa ma dea afara din casa. El nu are mutatie aici, este casatorit cu mama mea si de 23 ... (vezi toată discuția)