avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR !
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR !

Buna seara, am si eu o problema cu tatal meu care ma terorizeaza si vrea sa ma dea afara din casa. El nu are mutatie aici, este casatorit cu mama mea si de 23 ani sta in casa aceasta dar nu are mutatie. Eu am 21 ani, stau cu prietena mea la mine, ea are 17 ani iar tatal meu face mereu scandal si vrea sa ma dea afara pe motiv ca de ce vin cu fata asta la mine acasa si ca de ce nu contribui la intertinerea casei financiar. Eu am serviciu , lucrez , i-am dat mamei mereu bani cand am luat salariul insa el vrea mai mult iar pe prietena mea nu o suporta prin simplul fapt ca este minora si ca de ce nu mi-am luat una cu servici care sa aduca banii in casa. In fiecare zi face scandal , ultima data s-a imbatat si a trantit , a distrus lucruri prin casa, mama mea a facut un atac de panica, am fost cu ea la spital si a internat-o in acea seara din cauza lui acolo pentru ca zicea ca daca cineva il da afara din casa el o sa ne dea foc la toti. Toti vecinii il aud cand fac gura si tipa si urla, nu are nimeni ce sa ii faca si cum sa il calmeze, eu cred ca are probleme la cap, pur si simplu nu te poti intelege cu el, zice mereu "te-ai insurat, ia-ti femeie cu servici, cumpara lemne, cumpara mancare , plateste facturi , aici nu stai". Exista vre-o posibilitate sa pot scapa de el ? ma pot duce la politie sa le zic ca el nu are mutatie aici si ca face mereu scandal si ma terorizeaza? Ce este de facut in acest caz? va rog frumos sa ma ajutati, o sa o iau cu capul din cauza lui, nu il mai suport.
Cel mai recent răspuns: Silviu12345 , utilizator 10:31, 18 Septembrie 2019

Silviu12345 a scris:
...stau cu prietena mea la mine...


La cine stați, mai exact? Sunteți (co)proprietar al casei? Cui îi aparține dreptul de proprietate?
Stau la casa parintilor, mama mea este proprietar acolo, tata nici nu are mutatie.

Nicoleta Cristina Romașcanu a scris:


Silviu12345 a scris:
...stau cu prietena mea la mine...


La cine stați, mai exact? Sunteți (co)proprietar al casei? Cui îi aparține dreptul de proprietate?


Nu contează că are sau nu mutație,impreuna cu mama dvs puteti solicita un ordin de protectie încercând să faceti dovada violențelor exercitate împotriva voastră.
Ce inseamna acest ordin de protectie, in ce consta si cum il pot solicita ? Va multumesc pentru raspuns

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu contează că are sau nu mutație,impreuna cu mama dvs puteti solicita un ordin de protectie încercând să faceti dovada violențelor exercitate împotriva voastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scapam de un vecin schizofrenic cu acte CdnM CdnM De curand am cumparat un apartament si ne.am apucat de renovat. Am aflat ca deasupra noastra sta o doamna schizofrenica cu acte si il are ca insotitor pe fiul ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o întrebare sunt foarte speriata, în privința ... L. Nico L. Nico Bună seara, Am o întrebare sunt foarte speriata, în privința fratelui care ma amenință mereu ca ma omoară, ma înjura este violent, urla, dacă nu ar ... (vezi toată discuția)
Intimidare,cearta... bandi2 bandi2 buna, vreau sa intreb si eu,ceva... am 49 de ani,si nefiind insurat,stau in casa cu mama mea,si cu sora,care are un concubin.. sora mea de cind e cu el, toata ... (vezi toată discuția)