...si dupa cum spuneam aseara cu problema cu inventarul, azi am aflat si rezultatul: minus 6500 ron; din data de 15 noiembrie 2011 (cand am fost angajata) gestiunea a fost pe numele meu, dar am preluat`o (si am semnat) fara sa stiu exact unde sunt minusuri si unde sunt plusuri, pt ca fetei care plecase i se facuse un "inventar prin sondaj" la care a iesit lipsa in jur de 150-200 ron care i-au fost retinuti din lichidare; acum ma pot trage pe mine la raspundere pt cei 6500 ron? un inventar cap-coada nu s-a mai facut din 1 ianuarie 2011, deci dinainte sa fiu eu angajata... si eu cum ma pot apara? ca banuiesc ca "inventarul prin sondaj" e trecut in acte ca un inventar cap-coada; sa nu mai spun de faptul ca in aceeasi incinta exista 2 gestiuni: o gestiune de an-gros si una de vanzare la bucata, intre care se facea transfer de marfuri; eu am raspuns de gestiunea retail (la bucata) si in ultimile 2 luni jumate de cand am nascut, nu am mai lucrat; de unde stiu eu cum au fost manevrate lucrurile, marfurile acolo? de unde stiu eu ca nu s-au transferat in gestiunea mea, toate minusurile din gestiunea depozitului mare? cum sa ma apar in fata lor? (presupun ca oricum ar fi, ei s-au acoperit cu hartii) sa nu mai spun de faptul ca salariul meu pe concediu medical mi-a fost deja retinut. stiu ca este incurcata situatia, dar ce ma sfatuiti sa fac? am avut grija de marfuri in masura in care am putut, n-am scos nimic din magazin fara bon fiscal, aviz de transfer catre alta gestiune sau fara factura, dar cum sa demonstrez asta?
~ final discuție ~