avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apartament dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apartament dupa divort

In timpul casatoriei am dobandit un apartament cu inprumut de la banca, eu am contribuit cu o suma mai mare de bani la achizitionarea apatamentului, nu am terminat de achitat creditul. Mie i-mi va reveni o cota mai mare din apartament la partaj?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:20, 24 Ianuarie 2013
Daca veti putea dovedi in instanta conform normelor legale in materie ca ati platit mai mult, atunci se va putea dispune o cota majorata de contributie la achizitionarea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj ddiddii ddiddii buna ziua ! intentionez sa incep o actiune de partaj si am nevoie de ajutor de specialitate pentru care multumesc anticipat! in anul 2003 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divorz carmen catea carmen catea dupa zece ani de casnicie,am divorzat fara a introduce in acelasi timp si actiunea de partaj..as dori sa stiu care ar fi sansele de a obtine peste 50% din ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament coproprietari Alex265 Alex265 Eu si sotul suntem co-proprietarii unui apartament achizitionat in timpul casatoriei, pt care pana acum am contribuit in felul urmator: - avans: el - 20%, eu ... (vezi toată discuția)