avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... perioada de suspendare permis conducere terminata pot ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

perioada de suspendare permis conducere terminata pot sa conduc fara a ridica efectiv permisul de la politie?

buna seara ,mi s-a suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 60 de zile in urma circulatiei pe contrasens . As dori sa stiu daca pot conduce tinand cont ca perioada de suspendare s-a incheiat insa nu am reusit sa ajung sa ridic permisul de la politie ,eu locuind in bucuresti ,permisul fiindu-mi trimis la tg-jiu autoritatea emitenta. Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 21:44, 24 Ianuarie 2013
Da, poti, problema este ca daca te va opri politia vei plati o sanctiune contraventionala pt ca nu ai actele la tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie permis suspendat sorinslavic sorinslavic Buna ziua! In weekend - 19 Iulie - in Tg. Jiu - am avut ghinionul sa fiu oprit de politie imediat dupa o trecere de pietoni si sa mi se spuna ca nu am oprit ... (vezi toată discuția)
Carnet spaniol suspendat in romania genupatogenu genupatogenu am lucrat in Spania si a trebuit sa-mi preschimb permisul romanesc in permis spaniol, dupa vreo trei ani am revenit in Romania si am circulat cu permisul ... (vezi toată discuția)
Pot sa imi ridic permisul de conducere dupa perioada de suspendare chiar daca am depus cotestatie? titisor33 titisor33 Sunt din Iasi si lucrez la o firma de distributie de piese auto si pe data de 10 mai la iesirea din orasul Tg. Mures spre Reghin am fost oprit ... (vezi toată discuția)