avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie executare
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie executare

Buna seara! Am si eu o nedumerire. Intre 2 societati s-a incheiat un contract de leasing la 05.09.2005. Datorita neplatii ratelor restante, contractul a fost reziliat de drept, iar la 29.04.2009 a fot ridicat autoturismul. La 15.10.2009 se emit 2 facturi reprzentand cost kilometri aditionali si utilizare defectuoasa, su scadenta la 25.10.2009. Se formuleaza cerere de excutare la data de 07.11.2012. In mod normal, executarea ar fi prescrisa, insa, in anul 2010, societatea de leasing formuleaza cerere de dechidere a procedurii de insolventa asupra utilizatorului, cerere ce a fost respinsa. In derularea acestui dosar de insolventa se achita doar ratele restante de leasing. Intrerupe aceasta plata cursul prescriptiei, avand in vedere faptul ca cele 2 facturi au alt obiect si nu au fost recunoscute niciodata de noi?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 23:03, 24 Ianuarie 2013
Nu putem da un raspuns fara sa vedem actele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de leasing cere insolventa vasi72 vasi72 Buna ziua. In anul 2007 societatea noastra a incheiat un contract de leasing pentru un autocamion pentru o perioada de 18 luni. In luna 02. 2009 acest ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa florentina spiridon florentina spiridon am un srl cu activitate efectiva de 2 ani cu obiect de activitate transportul.cum nimic nu mai merge, am acumulat datorii la firma de leasing,iar acestia vor ... (vezi toată discuția)
Contract donatie nelud nelud Buna seara, In luna februarie 2005 am primit prin contract de donatie un apartament de la parintii mei, iar acum imi este teama sa nu-l pierd, deoarece am ... (vezi toată discuția)