avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii impozit agricultori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

impozit agricultori

buna ziua.la noul impozit ptr agricultori ce intra la 1 feb.pa langa asigurarea medicala intra si contributia la pensie?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 11:16, 25 Ianuarie 2013
Impozitul pe veniturile realizate din agricultura este una, contributiile sociale datorate sunt altceva.
Conform art. 296 indice 3 Cod fiscal contribuabilii sistemelor de asigurări sociale sunt, după caz: a) persoanele fizice rezidente, care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor, precum și orice alte venituri din desfășurarea unei activități dependente ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical si plata contributiilor luandadan luandadan Sunt in a 3-a luna de concediu medical cod 01 si doresc sa stiu daca este normal sa mi se opreasca din plata salariul medical pe care il primesc contributia ... (vezi toată discuția)
Plata cas pe dividende laszlo0626 laszlo0626 vreau sa va intreb daca se plateste cas pentru dividende realizate pe anul 2013 .sunt angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata. (vezi toată discuția)
Retinere cass din doua surse Marian_Belascu Marian_Belascu Buna ziua, Sunt angajat la SC E SA dar si PFA (profesii liberale). Problema mea este ca aceste contributii de asigurari sociale si sanatate sunt retinute din ... (vezi toată discuția)