avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

Prietena mea este angajata la o firma de distributie cu sediul in Bucuresti, la centrul teritorial din Bacau, pe postul conform CIM -"operator calculator/casier". In urma unor divergente aparute cu directorul de la Bacau, isi depune demisia conform art.79,alin 1 codul muncii-L53/2003..Directorul refuza inregistrarea si semnarea demisiei, motivand ca aceste fapte tin de conducerea de la Bucuresti. Se trimite demisia prin fax la Bucuresti pe 09.02.2009. Nu se primeste nici un raspuns. Urmatoarele 3 zile se dovedesc a fi un cosmar pentru prietena mea - ii sunt luate toate actele, cheile, nu ii este permis accesul la calculator, nu mai semneaza si incaseaza nimic, ii sunt luate absolut toate indatoririle catre firma. Pana si biroul si scaunul#-o#-o. Toate acestea fara semnarea niciunui proces de predare- primire..Nu mai vb de stresul, presiunea si situatia conflictuala existenta. In conditiile actuale putem inainta o noua demisie in baza art. 79, alin.8 codul muncii? daca da...o trimitem tot pe fax sau prin posta cu confirmare de primire?...nici respectarea unui preaviz de 15 zile stand in picioare pe holurile firmei cate 4 ore nu o vad ca pe o solutie...PS--cei de la bucuresti nu dau nici un semn..oare au ceva cu moldovenii??:training:
andreea..esti o scumpa...:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi putei spune daca am formulat bine o demisie????cei de la resurse o contesta dorin.brezoi dorin.brezoi Subsemnatul Brezoi Dorin Stefan , angajat a S.C Premium Auto Motors S.R.L, in functia de consultant vanzari piese auto, va informez ca incepand din data de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca transstefan transstefan va rog din suflet sa-mi spuna si mie cineva cum poate inceta un contract de munca . daca tu te-ai instintat directorul cu decizia ta de a nu mai lucra in ... (vezi toată discuția)
Demisie transmisa prin posta cu confirmare de primire COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dv urmatoare situatie: doresc sa demisionez de la actualul loc de munca, seful meu nu doreste insa acest lucru si refuza sa imi ... (vezi toată discuția)