avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recurs alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recurs alcool la volan

este posibi sa se dea sentinta unui proces si mai precis in cazul meu condamnare fara ase preciza odata cu sentinta motivatia cu care a castigat partea cealalta .va prezint pe scurt dosarul meu;am intrat cu masina in sant ,am lasat-o acolo ,atunci nu era nimeni pe srada am plecat sa caut cat-va baieti sa scot masina din sant. un bar din apropiere erau consateni dar nu am plecat am ramas cu ei la var am baut 2 beri cu ei si am plecat impreuna sa scoatem masina din sant .in timp ce trageam de masina au aparut 2 plitai si ne-au legitimat,m-a pus sa suflu in fiola ,a vazut ca am consumat si mi-a intocmnit dasar ne-a luat pe toti la declaratii etc vreau sa precizez ca nu am fost gasit la volan,ei nu au avut martori ca eu eram atunci la volan,iar eu am avut in proces cei tri martori care au spus ca noui ne intorsesera-m de la bar sa scoatem masina si acolo s-a consumat alcool iar sentinta a fost cea preciza-ta mai sus si anume 1 an cu su condamnare si 3 cu suspendare ,am facut cererea de recurs si acum nu pot sa merg mai departe ,avocatul spune ca trebuie sa asteptam motivatia care i-a dat castig.
va rog sa-mi spune-ti ce parere ave-ti de acest caz
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:32, 25 Ianuarie 2013
Respectati punctul de vedere al aparatorului dvs,asteptati motivatia hotararii functie de care urmeaza ca aparatorul sa isi construiasca strategia de aparare a intereselor dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt. refuz probe biologice .... si eram pieton ILIE35 ILIE35 DACA SEPOATE UN SFAT . am condus masina pana intr-un anumit loc, am lasato la un coleg ,am intrat intrun magazin sa cumpar ceva si am plecat pe jos .Dupa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am lovit o mașină staționată ( parcată) am plecat ... Roșu Marius Roșu Marius Bună ziua. Am lovit o mașină staționată ( parcată) am plecat acasă, dar nu din rea voință ,păgubitul fiind aproape vecinul meu, eu voiam să o rezolv ... (vezi toată discuția)