avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu mai primesc noutati...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu mai primesc noutati...

anul acesta m-ati ocolit;nu mai primesc mesaje;o patesc din nou...Rog remediati greseala.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 11:04, 29 Ianuarie 2013
Incercati sa reluati procedura pentru newsletter/alerte forum
Buna ziua,

Ati verificat folderul SPAM?
Multumesc.
da,am verificat tot,pt.ca am mai trecu prin asta si tot nimic;astept sa remediati greseala
La noi nu este nicio greseala. Sunteti abonata, emailurile pleaca spre dumneavoastra. prin urmare, trebuie sa fie undeva in casuta de email.
Numai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)