avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... obtinerea unor fonduri nerambursabile pentru inceperea ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

obtinerea unor fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri cu orhidee

as dori sa va intreb daca se pot obtine fonduri europene pentru constructia unei sere si inceperea unei afaceri cu orhidee?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:02, 25 Ianuarie 2013
Cred ca cel mai bine ar fi sa luati legatura cu o societate care se ocupa de astfel de proiecte si sa aveti o discutie preelimnara cu ei! Din cate stiam, pentru o astfel de afacere trebuie sa veniti si dumneavoastra cu un aport de 20% din valoarea proiectului!
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
CLASOR CONSULT, Consilier juridic
In functie de terenul pe care doriti ca sa construiti sera, va puteti incadra in masura 112. Cititi detalii despre aceasta masura aici:
[ link extern ] /
iar despre calculul suprafetei cititi aici:
[ link extern ]
Va sfatuiesc sa va informati despre afacerea pe care doriti sa o demarati, daca nu ati facut-o deja, in privinta conducerii acesteia si in privinta culturii de orhidee.

In luna februarie va fi afisat pe site-ul de mai sus programul pe anul 2013 a sesiunilor ce se vor deschide pe acest program. Pana atunci va puteti pregati.


Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri infiintare cultura de lavanda neluvot2008 neluvot2008 buna ziua,as dori sa stiu daca pentru infiintarea unei culturi de lavanda pot accesa fonduri europene nerambursabile.Mentionez ca am in proprietate o suprafata ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar-fonduri europene udangiu udangiu Am infiintat o societate (pe data de 19.11.2010) care are ca obiect de activitate, comertul cu amanuntul al produselor alimentare. Pot accesa fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)