avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbrul de Mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbrul de Mediu

Am incercat sa aflu amanunte despre acest NOU timbru de mediu, dar nu am reusit sa gasesc ceea ce ma intereseaza, respectiv , daca trebuie sa platesc acest "timbru" in cazul in care am cumparat un Logan Euro 5, avand capacitatea cilindrica de 1149 cmc, avand norma de poluare de 135 g/km, in luna decembrie 2010.
Mentionez ca, in conformitate cu legea sau ordonanta care se aplica atunci, autoturismele Euro 5, erau scutite de plata taxei de mediu.
Intrebarea care se pune este urmatoarea:
Trebuie (sunt obligat) sa platesc acum timbrul de mediu, sau il va plati cumparatorul atunci cand voi vinde masina????

Multumesc, anticipat, pentru grabnicul raspuns!
Cu deosebita consuderatie,
Horia Marinescu

Cel mai recent răspuns: balasa , utilizator 16:29, 25 Ianuarie 2013
plata masinii dvs. o va efectua cumparatorul atunci cand ve-ti vinde autoturismul.Pana atunci nu ve-ti plati nici o taxa.
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - incadrare autoturism panzarumitica panzarumitica avand in vedere legislatia romaneasca si cea europeana, va rog sa-mi spuneti, un autoturism FORD FIESTA, prima inmatriculare 30.09.2005 ITALIA, capacitate ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare autoutilitare moldovan_aurelian moldovan_aurelian Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Vreau sa inmatriculez o autoutilitara, cumparata in leasing in 2009 si in luna aceasta a expirat contractul. Masina are o ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru modificata si votata marti 11 03 2014 amales amales va rog sami ziceti ce modificari sunt la taxa de timbru se poate iar inscrie cu partaj? (vezi toată discuția)