avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa de timbru cerere preschimbare termen
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa de timbru cerere preschimbare termen

Pentru cererile de preschimbare termen de judecata intr-un proces de recuperare taxa auto poluare, se plateste taxa de timbru ?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 17:10, 25 Ianuarie 2013
Nu se plateste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Solicitare preschimbare termen adrianef adrianef Am facut o solicitare de preschimbare termen la TMB. Aveam termen de peste 1 an pentru o solicitare de restituire taxa auto si am zis sa incerc. Cererea mi-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata lucicaroman@yahoo.com lucicaroman@yahoo.com Buna ziua Am depus in instanta un dosar pentru recuperarea taxei de poluare. Am primit o comunicare adresa prin care mi se solicita taxa de timvru in cuantum ... (vezi toată discuția)