avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita granituirea terenurilor.
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita granituirea terenurilor.

Buna ziua, as ruga o lamurire referitor la acest subiect
Trebuie sa pun in aplicare o sentinta civila prin executare silita privind granituirea.
Am vorbit cu un executor care mi-a spus ca la executare trebuie sa partcipe si expertul judiciar care a intocmit schita intrucat trebuie transpuse in teren niste coordonate geodezice.
Problema este : cum as putea scapa de acel expert ? Poate sa vina alt expert, alt topograf oricine alcineva. Ce lege il obliga pe executor sa ia acelasi expert care a intocmit expertiza?
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 23:07, 25 Ianuarie 2013
Nu puteti scapa de acel expert, deoarece marcajele hotarului dintre cele doua proprietati admise de instanta s-au facut, sprijinindu-se pe raportul de expertiza imfaptuit de acel expert de care D-voastra doriti sa scapati, si executorul ce respectivul trebuie sa va puie in drepturi. ok...!!!
Delimitarea se face pe baza schitei expertului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu doxypop doxypop De catava vreme am probleme legate de delimitarea terenului cu un vecin . Am solicitat unui expert topograf o delimitare exacta a terenului meu conform ... (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Se poate întabula un imobil pe baza expertizei topografice? dacă da, cine trebuie să depună documentația la ocpi? dragomirvalerian dragomirvalerian Daca in cadrul procesului a fost realizata o expertiza topografica , mai trebuie sa iau legatura cu un expert topograf pentru documentatia cadastrala in ... (vezi toată discuția)