Buna ziua, as ruga o lamurire referitor la acest subiect
Trebuie sa pun in aplicare o sentinta civila prin executare silita privind granituirea.
Am vorbit cu un executor care mi-a spus ca la executare trebuie sa partcipe si expertul judiciar care a intocmit schita intrucat trebuie transpuse in teren niste coordonate geodezice.
Problema este : cum as putea scapa de acel expert ? Poate sa vina alt expert, alt topograf oricine alcineva. Ce lege il obliga pe executor sa ia acelasi expert care a intocmit expertiza?
Nu puteti scapa de acel expert, deoarece marcajele hotarului dintre cele doua proprietati admise de instanta s-au facut, sprijinindu-se pe raportul de expertiza imfaptuit de acel expert de care D-voastra doriti sa scapati, si executorul ce respectivul trebuie sa va puie in drepturi. ok...!!!
Delimitarea se face pe baza schitei expertului respectiv.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Litigiu
doxypop
De catava vreme am probleme legate de delimitarea terenului cu un vecin . Am solicitat unui expert topograf o delimitare exacta a terenului meu conform ... (vezi toată discuția)
Cadastru
adriana dj
am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)