avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la succesiune

Buna seara ! Va rog respectos sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.
Mama mea a fost casatorita de doua ori din prima casatorie au rezultat doi copii iar din a doua un singur copil.
In urma cu un an fratele mamei a cerut in instanta dezbaterea succesiunii in urma tatalui lor (bunicul meu din partea mamei) dar anul trecut a decedat si mama.
Va rog respectos sa-mi spuneti daca procesul este pe rol in locul mamei cine trebuie sa se prezinte la tribunal ,de ce si cu ce acte.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 17:51, 27 Ianuarie 2013
In locul mamei daca sunteti majora puteti sta D-voastra in judecata. Daca nu sunteti majora instanta va stabili un curator, care sa va reprezinte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ceaunica ceaunica Buna ziua, unchii mei fac sucesiunea in urma decesului bunicului. Sunt 4 frati. Unul dintre frati, in speta tatal meu este si dansul decedat. Dupa tatal meu s ... (vezi toată discuția)
Problema succesiune Rudy08 Rudy08 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Mama mea a decedat anul acesta pe 1 ianuarie. Era vaduva din 2001. Impreuna cu sotul(care a decedat in 2001 si care era al ... (vezi toată discuția)
^mostenitor^ sau simplu platitor de taxe ? ani_b ani_b In urma cu multi ani aprox. 18...parintii tatalui meu au decedat ...fratii ( 6 la numar...) au impartit pamantul intre ei in mod egal dar fara a face ... (vezi toată discuția)