Va rog sa-mi dati si mie un raspuns. Tatal meu este proprietarul unui apartament, insa mai are 2 copii din prima casatorie, deci intrebarea e: in cazul in care tatal meu vinde acest apartament si din banii luati, cumpara altul pe care sa-l treaca pe numele meu, e posibil ca acesti frati vitregi sa mai aiba vreun drept? Trebuie specificat undeva de unde provin acesti bani?
In timpul vietii oricine poate dispune de bunurile sale dupa bunul plac.
Tatal dvs, poate vinde apartamentul, daca este proprietatea lui exclusiva fara sa dea nimanui socoteala, iar cu banii luati poate sa faca orice doreste.
daca nu ii platiti pretul pe ap poate fi atacat actul de vanzare cumparare ca donatie deghizata.
luati de undeva imprumut banii, faceti op prin banca, ca sa dovediti ca ati achitat banii iar apoi tatal lichideaza contul si va restutie banii pt a va achita imprumutul pt achizitia casei.
Nu au ce ataca. Tatal vinde si cum a zis si d-l avocat, poate face ce vrea cu banii.
La fel cum dvs sunteti libera sa faceti ce vreti cu banii dvs.. sa va luati un ap ca ex. Nu exista legatura intre cele doua actiuni si nu se poate dovedi contrariul, nu trebuie sa justificati undeva de unde ati avut bani sa cumparati.
Daca nu exista act de donatie, nu au ce ataca si daca pretind niste bani de la dvs, trebuie sa dovedeasca ca tatal v-a donat bani.