Buna seara. Am o problema si as avea nevoie de cateva sfaturi daca se poate.
Am fost la un control la ITM si am aflat ca am fost angajat la o firma de care nu am auzit pina acum. Ce pot face, unde ma pot adresa in afara de ITM ca sa aflu in ce conditii am fost "angajat"???
La ce se incadreaza fapta aceasta: la furt de identitate?
Pana astazi nu m-am lovit de asa ceva, ma gandesc ca o sesizare catre ITM oricum o fac, dar pp ca mai tb facuta si in alta parte
Am cautat pe net dupa CIF si exista si are si f multi angajati.
Dupa ce primesc confirmare si in scris de la ITM ma gandesc ca oricum o sa afle ca stiu de acel cim incheiat, ca doar o sa fie verificati
1. Primul pas este sa obtineti de la ITM o dovada a faptului ca ati fos angajat la acea societate ... puteti solicita sa va elibereze copii de pe documentele depuse de angajatorul respectiv pe numele dvs , daca acest lucru s-a facaut inainte de 31.12.2010.
2. Al doilea pas este depunerea unei plangeri penale la Politie/Parchet pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.
3. Daca sunteti functionar public, ar trebui sa seszati acest aspect sefilor dvs pentru a nu intra in conflict cu legea privind depunerea declaratiei de avere.
Preaviz de 15 zile
L.Marian
Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta ... (vezi toată discuția)