avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii concursului daca a demisionat fostul prin acordul partilor?

Contabilul meu de la o unitate scolara a demisionat prin acordul partilor.Pe perioada desfășurării concursului pentru un post -normă întreagă, pot să angajez un contabil de la altă școală cu contract de muncă individual pe o perioadă determinată până la finalizarea concursului delegat în Consil de Administr să preia atribuțiile functiei de contabil și cu decizie dată de director?Este legal?Sau trebuie să fac contract de prestări servicii?Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 27 Ianuarie 2013
Da, se va introduce in statul de plata persoana care este detasata la unitatea dvs.
Vă mulțumesc mult pt. toate informațiile. Maine o să cer scris unei alte unități școlare detașarea unui contabil pt. jumătate de normă la sc. mea pe perioada desfăș. concursului postului vacant.Nu îi fac un CIM nou și o trec în statul de plată.Doamna poate să-și defășoare activ si la mine(1/2 normă), dar și la scoala unde are o normă.
Intr-adevar, ati inteles corect ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare de la firma privata pe post de consilier juridic la inspectoratul scolar judetean? Daniel20072006 Daniel20072006 Buna. Am o nelamurire si doresc sa va adresez urmatoarea intrebare: In cazul in care contractul de munca al consilierului juridic din cadrul ... (vezi toată discuția)
In revisal detasarea se inregistreaza si in suspendare? ContSters15310 ContSters15310 Detasarea unui salariat se inregistreaza in Revisal in modulul \"[b]Contracte[/b]\" in sectiunea \"[b]Detasare[/b]\". Obeserv ca in acelasi modul la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Delegare sau detasare Frantzy16 Frantzy16 Buna ziua, In cazul in care Firma A din Romania a incheiat un contract de prestari servicii cu firma B din Ungaria prin care aceasta trimite oameni ... (vezi toată discuția)