avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale UEGENT: notificare-reclamatie lichidator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

UEGENT: notificare-reclamatie lichidator

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un model de notificare sau reclamatie pentru un lichidator. Lichidatorul meu nu isi face treaba si acum nu mai reusesc sa dau de el. Insa am stampila si certificatul de inregistrare la el si trebuie sa le recuperez. Am incercat sa iau legatura cu el prin diferite metode insa fara nici un rezultat. Cineva mi-a zis ca e bine daca i-as face o notificare scrisa, prin posta, cu confirmare de primire. Insa nu stiu cum ar trebui sa fie...
Va rog frumos sa ma ajutati !
Cel mai recent răspuns: ana_lov3s_u , utilizator 17:57, 11 Februarie 2009
trebuie sa mai mentionez ca nu s-a incheiat nici un contract intre firma si lichidator. s-au facut doar actele de la registrul comertului (numirea lichidatorului X, specimen de semnatura).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare srl ana_lov3s_u ana_lov3s_u Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica lichidatorul. Ultima oara cand m-am intalnit cu el a fost cand am fost la registrul comertului pentru specimen de ... (vezi toată discuția)
Numirea directorilor intr-un sa i_simina i_simina Prin hotarare AGEA, presedintele consiliului de administratie intr-un SA a fost numit director general. Este necesarea depunerea din nou a specimenului de ... (vezi toată discuția)