avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie din partea sectiei de politie in calitate de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie din partea sectiei de politie in calitate de reclamat in cauza privind plangerea penala

Buna ziua,

Imi cer scuze ca va deranjez.
Am primit o citatie din partea sectiei de politie in calitate de reclamat in cauza privind plangerea penala a unui coleg.As vrea sa stiu ce inseamna acest lucru si cum se procedeaza?Astept raspunsul Dvs. urgent !

Va multumesc !
Adică dvs. aţi depus o plângere penală a împotriva unui coleg?
În funcţie de ceea ce scrie pe citaţie, va trebui să îndepliniţi.Dacă scrie să vă prezentaţi într-o anumită zi, la o anumită oră, probabil va trebui să daţi vreo declaraţie, să clarificaţi anumite aspecte, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pentru ceva ce nu am facut Laurentiu-R Laurentiu-R Am primit un plic de la tribunal in care sunt acuzat de inselaciune(un anume domn depuse o plangere impotriva mea si a inca unui individ ca l-am inselat cu o ... (vezi toată discuția)
Citatie predaangela predaangela buna seara. Am si eu o intrebare : am primit o citatie de la o sectie de politie pt peste cateva zile si scrie ceva de un dosar penal, ceva de art 198 cod ... (vezi toată discuția)
N-am fost de față când poliția a sosit Aloysius Joyce Aloysius Joyce Cineva a sunat la poliție cu pretexul că aș fi urmărit acea persoană, însă până a sosit poliția, eu neștiind că cineva efectuase un apel de ... (vezi toată discuția)