avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... imatriculare fara taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

imatriculare fara taxa auto

buna!as avea si eu o intrebare,am o masina pe care anul trecut am imatriculato fara taxa auto am castigat in instanta,acum daca vreau sa vand masina potentialul cumparator trebuie sa plateasca taxa auto?precizez ca masina ii imatriculata de un an de zile dar fara taxa auto
Cel mai recent răspuns: gabriel2088 , utilizator 17:10, 26 Ianuarie 2013
cumparatorul va plati taxa auto,adica timbrul de mediu
deci dupa ce am castigat eu in instanta si am imatriculato,cumparatorul mai trebuie sa plateasca inca odata?de cand sa bagat legea asta de c....?ms
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
gabriel2088, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu taxa auto recuperata de doua zile bogdano18 bogdano18 Buna ziua, Doresc sa vand o masina. Am castigat procesul de recuperare al taxei auto in urma cu 2 zile (dar inca nu am primit banii), deci intentionez sa o ... (vezi toată discuția)
Proces pentru inmatriculare fara plata timbrului de mediu/ 04.2014 ionut_burtan ionut_burtan Buna ziua, La aceasta data mai exista practica de a castig de cauza reclamantului in dosarele pe tema timbrului de mediu ? Ma intereseaza in special ... (vezi toată discuția)