avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediu medical

Se pot incasa banii pentru concediul medical de catre salariat direct de la cass in conditiile in care firma are intarzieri la plata salariilor? Daca da, care sunt conditiile?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:13, 27 Ianuarie 2013
Plata concediului medical se face de catre angajator in aceleasi conditii ca si salariul platit celor ce merg la serviciu. Nu exista alta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie să procedez pentru a-mi primii banii pe concediul medical? 1984a 1984a Bună ziua În cazul unui salariat aflat în perioadă de probă 90 de zile, acesta fiind angajat din 30 Septembrie. Salariatul a suferit o fractură la ... (vezi toată discuția)
Incredibila chestie. e posibil ca timp de doi ani, salariatul, ... romanul11 romanul11 incredibila chestie. e posibil ca timp de doi ani, salariatul, nu a beneficiat de servicii medicale in calitate de asigurat (fiind concediat), fiind nevoit ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la casa de sanatate nicoleta_blu nicoleta_blu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a recupera banii platiti angajatilor in perioadele de concediu medical de la casa de ... (vezi toată discuția)