avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plangere contraventionala

as vrea sa stiu care sunt reglementarile in vigoare referitor la obligativitatea inspectorilor pe drumurile publice de a pune pe cantar autovehiculul pt. a se constata daca s-a depasit masa totala admisa?am primit amenda retinandu se ca am depasit masa totala admisa de lege, dar fara sa fiu pus pe un cantar asa cum cred ca cere legea...un raspuns v as fi recunoscator!!!va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: geo26 , utilizator 18:46, 12 Februarie 2009
Faceti contestatie in termen de 15 zile de la comunicarea procesului verbal. Prezentati in cerere ca nu vi s-a comunicat bonul de cantar odata cu procesul verbal incheiat. Si de asemenea sa va prezinte cei de la ARR si verificarea metrologica a cantarului. Este obligativitatea celor de la ARR sa va comunice odata cu procesul verbal si bonul de cantar.
nu cei de la ARR nu mi au comunicat nimic, doar au apreciat, numai ei stiu cum, ca am depasit masa totala admisa. Tocmai asta am cerut daca stie cineva care sunt reglementarile in materie cu privire la obligatia celor de la ARR sa mi puna aut. pe cantar? inca o data multumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda arr ionutneamtu ionutneamtu Cu respect, Am si eu o intrebare. Acum 3 zile am fost oprit cu o autoutilitara de ARR iar la cantar am depasit putin greutatea incarcaturii. Ieri mi-a venit ... (vezi toată discuția)
Dimensiuni gabaritice lenu_ro lenu_ro bonjure! va rog ajutati-ma sa gasesc [b]legea (actuala aplicabila)[/b] unde sunt instrise valorile gabaritice transport marfa. am o autoutilitara de 3,5 tone, ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati (problema angajatii drumuri judetene c-ta) ContSters66743 ContSters66743 va salut cu respect astazi am fost sunat de unul dintre soferi ca l-a oprit cei de la drumurile judetene constanta insotiti de un politist si i-a cerut ... (vezi toată discuția)