Am o intrebare referitor la tractarea unei masini imatriculate cu sufa sau cu bara. Politia locala din Iasi spune ca se supenda permisul pentr tractare in baza unei legi existente dar nu stie nimeni numarul....
In regulament nu am gasit nimic care sa interzica aceasta. ( singurul lucru de care se pot lega ar fi masa maxima autorizata pentru categoria B ).
Se tracteaza numai cu bara (stanga, cum se mai zice), neavand voie cu sufa. Asta din considerente ce privesc franele, directia etc.
Eu am cumparat o masina si din cauza ca au expirat numerele provizorii pana sa ma duc la R.A.R., a trebuit sa merg tras de cineva. Si masina era noua, fara nici o problema cu franele sau directia.
Daca asa e regula, faceti asa. Am vazut accidente care s-au produs chiar si cu legatura cu bara. Va dati seama ce usor se pot produce cu sufa!!!
Masina nu are probleme cu franele, doar probleme de motor. Problema este ca politia de aici spune ca nu poate fi dusa decat cu platforma. Pentru sufa sau bara se suspenda permisul.
Daca tragi cu bara mai risti un spoiler spart daca nu si lucruri mai urate :).