Am nevoie va rog de o informatie in ceea ce priveste solutionarea unui dosar de dauna pe riscul de incendiu la o persoana juridica.
Evenimentul s-a produs in august 2012 si nici pana acum nu am primit un raspuns oficial din partea societatii cu privire la dosar , daca se plateste sau nu.
Care este termenul legal de primire al unui raspuns sau solutionare al unui asfel de dosar? ; in conditile in care am pus la dispozitie tot ce au cerut , plus ca au trimis o firma care s-a ocupat de expertiza.
Ce as putea face in acest caz?
Va multumesc!
Luati legatura cu agentul sau brokerul dumneavoastra (daca aveti) pentru a va facilita accesul la dosar, pentru a vedea in ce stadiu al aprobarilor se afla acesta.
Cel mai sigur este sa actionati printr-o adresa trimisa asiguratorului si o reclamatie catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Aflati de pe site-ul lor daca societatea de asigurare respectiva are un sistem de inregistrare si solutionare a plangerilor.
Daca nu v-au dat niciun raspuns pana acum, este foarte probabil sa incerce sa tergiverseze dosarul. Apelati la un avocat specializat si actionati cat mai repede.