avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... DAUNA PERSOANA JURIDICA. INTARZIERE RASPUNS SOCIETATE ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

DAUNA PERSOANA JURIDICA. INTARZIERE RASPUNS SOCIETATE ASIGURARI

Buna ziua ,

Am nevoie va rog de o informatie in ceea ce priveste solutionarea unui dosar de dauna pe riscul de incendiu la o persoana juridica.
Evenimentul s-a produs in august 2012 si nici pana acum nu am primit un raspuns oficial din partea societatii cu privire la dosar , daca se plateste sau nu.
Care este termenul legal de primire al unui raspuns sau solutionare al unui asfel de dosar? ; in conditile in care am pus la dispozitie tot ce au cerut , plus ca au trimis o firma care s-a ocupat de expertiza.
Ce as putea face in acest caz?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Ciprian Dinu , Avocat 09:08, 29 Ianuarie 2013
Sesizati oficial comisia de supraveghere a asiguratorilor
Luati legatura cu agentul sau brokerul dumneavoastra (daca aveti) pentru a va facilita accesul la dosar, pentru a vedea in ce stadiu al aprobarilor se afla acesta.
Cel mai sigur este sa actionati printr-o adresa trimisa asiguratorului si o reclamatie catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Aflati de pe site-ul lor daca societatea de asigurare respectiva are un sistem de inregistrare si solutionare a plangerilor.
Daca nu v-au dat niciun raspuns pana acum, este foarte probabil sa incerce sa tergiverseze dosarul. Apelati la un avocat specializat si actionati cat mai repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa alliantz tiriac onofrei constantin onofrei constantin am achizitionat o masina bmw 530xd 2007in luna ianuarie.in luna martie am incheiat o polita de asigurare casco ,in luna august am avut un eveniment ... (vezi toată discuția)
Recuperare asigurare masina furata mimozaaf mimozaaf Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema: in august 2008 mi-a fost furat autoturismul in Bulgaria. Masina era asigurata, iar dupa ce dosarul a fost intocmit si ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de catre astra ,chemarea mea in judecata florinbku florinbku Buna seara. Probabil situatia in care ma alfu este una foarte intalnita de catre dumneavoastra.Pe data de 20.04.2011 circuland cu masina personala marca Dacia ... (vezi toată discuția)