avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intermediere afaceri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intermediere afaceri

Buna ziua! Doresc sa intermediez o afacere ,intre o firma germana si una romaneasca. Vreau sa stiu cum pot sa fac lucrul acesta legal, ce fel de societate trebuie sa infiintez, sa fiu sigur ca voi primi comisionul din intermediere si sa platesc un impozit cat mai mic la stat. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Servicii de intermediere pentru servicii de consultanta jianu72 jianu72 Buna ziua, Am o societate ce furnizeaza servicii de consultanta financiara si operationala. Doresc sa angajez un colaborator care sa intermedieze contracte cu ... (vezi toată discuția)
Intermedieri comert cu material lemnos toma ioan bogdan toma ioan bogdan Buna ziua As dori sa intermediez comert cu peleti pentru centrale termice intre o firma din romania si una din austria. Cu ma sfatuiti sa fac si de ce acte ... (vezi toată discuția)
Este necesar infiintarea unei firme/pfa sau ii Jimmi Jimmi Intentionez sa deschid un mic hobby. intentionez sa deschid un site unde fiecare persoana poate vinde ceva virtual pentru o suma de bani.Atat timp cat site-ul ... (vezi toată discuția)