avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale intermedieri comert cu material lemnos
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

intermedieri comert cu material lemnos

Buna ziua
As dori sa intermediez comert cu peleti pentru centrale termice intre o firma din romania si una din austria.
Cu ma sfatuiti sa fac si de ce acte am nevoie ca, sa nu iau ceva teapa si sa si castiga ceva de pe urma intermedierii?
Cel mai recent răspuns: toma ioan bogdan , utilizator 15:30, 27 Ianuarie 2010
va sfatuim sa incheiati un contract de intermediere cu firma din romania. Pentru plata contractului solicitati bilet la ordin
Comisionul de intermediere doresc sa-l iau in fiecare luna pe toata perioada contractului de livrare a peletilor.
Sa solicit bilet la ordin in fiecare luna pentru comisionul de intermediere?
Perioada contractului de livrare a peltilor este de aprox. 2 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Ianuarie 2010
toma ioan bogdan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de contract pentru servicii online mwkoko mwkoko Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un model de contract deoarece nu stiu de la ce model de baza sa plec. Doresc sa intermediez vanzarea unor ... (vezi toată discuția)
Teapa firma intermediere locuri de munca strainatate 570 ron maway84 maway84 Buna ziua tocmai ce mi-am luat o teapa de 570 de Ron de la o firma Brasov cu care am semnat un contract de intermediere a unui job in strainatate. Acestia nu ... (vezi toată discuția)
Servicii de intermediere pentru servicii de consultanta jianu72 jianu72 Buna ziua, Am o societate ce furnizeaza servicii de consultanta financiara si operationala. Doresc sa angajez un colaborator care sa intermedieze contracte cu ... (vezi toată discuția)