problema este un pic mai delicata , am avut un proces cu romtelecom dataorita unei avarei pe care am produso echipamentului firmei inplicat fiind intr-un accident auto , asigurarea nu a acoperit pagubele si am ramas sa platesc suma de cc 3000 euro .Dupa proces a ramas sa ma inteleg cu parte vatamata in privinta plati pagubelor, nu am ajuns la o intelegere. Sa ajuns la executare silita , dar cum nu am nimic in proprietate sa ajuns la blocarea conturilor bankare , pe care le am doar pt creditele bancare care le detin si cu care sunt la zii ne avand nici o plata restanta . problema este urmatoarea, ieri cand unu din parinti mei au fos la banca sa isi platesca ratele lunare care sun ale lor ne avand nici o legatura cum mine a aflat ca datoria mea le a fost imputata lor. Vreau sa precizez ca sunt major si eram si in timpul cand accidentul a avut loc . As dori sa stiu daca asa ceva este posibil si daca este posibil ca parintilor sa le fie inputata datoria mea si sa li se aduca la cunostinta dupa o perioada de aproximativ un an ca de fapt platile care ei le-au facut fata de banca ca si palti datorate ca urmare a creditelor pe care le-au obtinut sa nu fie de fat facute pt plata creditelor , ci pt plata datoriei mele , acum acestia gasinduse in situatia de a fi datori la banca cu suma pe care o datorez eu firmei , cu toate ca ei au fost la zii cu toate platile si ca nu au nici o legatura cu mine,creditele mele sau datoriile mele.
Va multumesc .
Nu este posibil asa ceva , de vreme ce sunteti major. Parintii dumneavoastra trebuie sa solicite la banca sa le prezinte documentele in baza carora aceasta datorie a fost imputata lor. Si apoi , sa se adreseze instantei de judecata , daca nu se poate rtezolva aceasta problema pe cale amiabila.