avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este posibil?
Discuție deschisă în Executare silită

Este posibil?

problema este un pic mai delicata , am avut un proces cu romtelecom dataorita unei avarei pe care am produso echipamentului firmei inplicat fiind intr-un accident auto , asigurarea nu a acoperit pagubele si am ramas sa platesc suma de cc 3000 euro .Dupa proces a ramas sa ma inteleg cu parte vatamata in privinta plati pagubelor, nu am ajuns la o intelegere. Sa ajuns la executare silita , dar cum nu am nimic in proprietate sa ajuns la blocarea conturilor bankare , pe care le am doar pt creditele bancare care le detin si cu care sunt la zii ne avand nici o plata restanta . problema este urmatoarea, ieri cand unu din parinti mei au fos la banca sa isi platesca ratele lunare care sun ale lor ne avand nici o legatura cum mine a aflat ca datoria mea le a fost imputata lor. Vreau sa precizez ca sunt major si eram si in timpul cand accidentul a avut loc . As dori sa stiu daca asa ceva este posibil si daca este posibil ca parintilor sa le fie inputata datoria mea si sa li se aduca la cunostinta dupa o perioada de aproximativ un an ca de fapt platile care ei le-au facut fata de banca ca si palti datorate ca urmare a creditelor pe care le-au obtinut sa nu fie de fat facute pt plata creditelor , ci pt plata datoriei mele , acum acestia gasinduse in situatia de a fi datori la banca cu suma pe care o datorez eu firmei , cu toate ca ei au fost la zii cu toate platile si ca nu au nici o legatura cu mine,creditele mele sau datoriile mele.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 20:38, 11 Februarie 2009
Nu este posibil asa ceva , de vreme ce sunteti major. Parintii dumneavoastra trebuie sa solicite la banca sa le prezinte documentele in baza carora aceasta datorie a fost imputata lor. Si apoi , sa se adreseze instantei de judecata , daca nu se poate rtezolva aceasta problema pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Bani neconfirmati de firma de recuperari creante eleina eleina Buna ziua am si eu o problema am avut o descoperire de card Citi Bank in 05.09.2013 aveam de plata 1508.76 lei in data de 18.10.2013 am platit la oficiul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentare/partaj DRAGM1974 DRAGM1974 Buna ziua, Am doua intrebari: 1.Daca eu impreuna cu fostul sot (suntem divortati de un an) am facut o intelegere tacita referitor la plata unei rate credit ... (vezi toată discuția)