avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie ingrijitor copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie ingrijitor copil cu handicap

am un copil de 3 ani care la varsta de 1 an i-a cazut resoul electric pe fata,a urmat transplant de piele de pe picior si dupa aceea multe operatii,pe toata durata cresterii necesita interventii chirurgicale,a fost incadrat la gradul de handicap grav pana in martie 2012 cand am avut comisia si l-a trecut la gradul accentuat,deci am pierdut si dreptul de ingrijitor cu toate ca trebuie sa stau permanent cu el avand probleme cu caile respiratorii (jumatate din nara lipsa si gurita deformata).Nu ma pot angaja nicaieri traind si cumparand tratament pentru copil din venitul sotului si alocatiile celorlalti 2 copii.Am sanse ca in instanta sa-mi recastig dreptul de ingrijitor si sa mi-se acorde din urma indemnizatia de ingrijitor?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:57, 27 Ianuarie 2013
Ati facut contestatie impotriva deciziei la comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap?
Nu , am facut contestatie la judecatoria Ploiesti in aprilie 2012 asa cum scria pe decizie , am platit un avocat si am avut termen de judecata pe 31 noiembrie 2012 , care din nustiu-ce motive m-a amanat pe 12 martie 2013 .
Formulati contesttaie impotriva deciziei comisiei locale de expertiza medicala la comisia superioara de expertiza medicala ,care in termen de 30 de zile comunica concluziile verificarior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare grad handicap posttransplant renal Ad3 Ad3 Buna ziua, o sa va zic problema mea pe scurt ,care e in felul urmator: Am facut transplant de rinichi in Noiembrie 2012, in Martie 2013 trebuia sa merg la ... (vezi toată discuția)
Lncadrare grad de handicap gabriela6868 gabriela6868 Pe 8 martie 2015 tatal meu a suferit un accident vascular cerebral diagnosticul fiind de ;tromboza venoasa cerebrala de sinus sagital superior in portiunea ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)