avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl-d minimum cati angajati trebuie sa aiba?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl-d minimum cati angajati trebuie sa aiba?

Buna ziua,

Suntem pe cale de a infiinta un srl-d. cati angajati ar trebui sa avem? nu dorim sa accesam fonduri nerambursabile. in cazul in care am dori, am fi obligati sa avem min. 2. insa, daca nu vrem fonduri nerambursabile, cati trebuie sa avem?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sara1985 , utilizator 21:31, 27 Ianuarie 2013
Trebuie sa se incadreze in categoria microintreprinderilor, deci sa aiba cel putin un angajat. Detalii suplimentare aici: [ link extern ]
Va multumesc. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul pentru srl-d! Daniela Bolog Daniela Bolog Începând din data de 22.04.2013, ora 10.00 va fi activă înscrierea în cadrul „Programului pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unui srl-d fetcu costel fetcu costel Buna seara, Va rog sa-mi spuneti,daca ptr.a ma incadra in programul de finantare cu 10000 euro(cf.OUG 6/2011 modificata), este obligatoriu sa am angajati ?? ... (vezi toată discuția)
Lnfiintare firma decoratiuni - fonduri europene sweety00 sweety00 as dori sa-mi infiintez un pfa...sau o firma.nu stiu exact categoria din care face parte,dar in domeniul decoratiunilor pentru evenimente(decor sali,flori si ... (vezi toată discuția)