avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... lnfiintare firma decoratiuni - fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

lnfiintare firma decoratiuni - fonduri europene

as dori sa-mi infiintez un pfa...sau o firma.nu stiu exact categoria din care face parte,dar in domeniul decoratiunilor pentru evenimente(decor sali,flori si alte accesorii pentru nunti si alte evenimente).beneficiez de fonduri europene,ce ar trebui sa fac?..multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:08, 16 Octombrie 2013
"Beneficiez de fonduri europene" este o intrebare, sau o afirmatie? Pentru inceput trebuie sa te interesezi foarte clar daca se acorda fonduri nerambursabile pentru PFA, si in ce conditii.

[2.11 din Regulament]
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2013
Admin, administrator
Pentru a accesa fonduri nerambursabile este de preferat sa infiintati un SRL.
PFA-urile sunt eligibile doar in programul femeia manager, daca sunteti de sex feminin :) sau in mediul rural masura 312.
In acest moment nu sunt disponibile fonduri, doar anul viitor mai puteti accesa
Cititi detalii despre programele nationale:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate obtine finantare? lauraoradea lauraoradea buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca se pot accesa fonduri pentru o firma nou infiintata, si anume: eu si sotul meu am vrea sa ne facem o sala de evenimente ... (vezi toată discuția)
Informatii necesare sa deschid un atelier de confectii de decoratiuni textile levo levo Doresc sa deschid un mic atelier de confectii de decoratiuni textile, mai exact perne decorative, textile de bucatarie facute din materiale imprimate. De ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile organizare evenimente lavloresz lavloresz Buna ziua, Pot accesa fonduri nerambursabile pentru infiintarea unei II sau PFA cu activitate de baza organizare de evenimente (nunti, botezuri, etc)? In ... (vezi toată discuția)