avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FONDURI NERAMBURSABILE ORGANIZARE EVENIMENTE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FONDURI NERAMBURSABILE ORGANIZARE EVENIMENTE

Buna ziua,

Pot accesa fonduri nerambursabile pentru infiintarea unei II sau PFA cu activitate de baza organizare de evenimente (nunti, botezuri, etc)?
In ce conditii se pot primi aceste fonduri si pana cand se pooate aplica la un astfel de fond?(daca mai este posibil anul acesta)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:33, 20 Mai 2012
fondurile nerambursabile nu se dau pentru infiintare de pfa sau II...vedeti lista activitatilor eligibile pentru accesarea acestor fonduri
Infiintarea formei de organizare este optionala,dar corect v-a spus dl avocatPetre, aceste fonduri nu se dau pentru infiintare, doar daca doriti un SRL-D.Puteti obtine fonduri guvernamentale, dar trebuie sa vedeti daca este eligibil codul caen.
Cititi aici:
[ link extern ] /

Trebuie sa aveti in vedere ca aceste fonduri sunt alocate in baza si pentru realizarea unor obiective generale si specifice care trebuiesc indeplinite, nu sunt alocate pentru profitul firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnfiintare firma decoratiuni - fonduri europene sweety00 sweety00 as dori sa-mi infiintez un pfa...sau o firma.nu stiu exact categoria din care face parte,dar in domeniul decoratiunilor pentru evenimente(decor sali,flori si ... (vezi toată discuția)
Srl actionar laviniasz laviniasz Buna ziua, In prezent sunt actionar al unui SRL impreuna cu mama mea la un magazin mixt. In 2013 cand am infiintat SRL-ul doream ca in timp sa activez si in ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri fara cofinantare janteamihaela janteamihaela Buna ziua, As dori sa accesez niste fonduri nerambursabile fara cofinantare si m-ar interesa sa stiu urmatoarele: - care sunt activitatile eligibile pe ... (vezi toată discuția)