avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... OBTINEREA UNEI DECIZII
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

OBTINEREA UNEI DECIZII

LA DATA DE 21 06 2012 AM DEPUS DOSARUL DE PENSIONARE ANTICIPATA PARTIALA,RASPUNS LA ACET DOSAR AM PRIMIT IN NOIEMBRIE 2012 DAR CU MENTIUNEA CA PUNEREA IN PLATA SE VA FACE LA PREZENTAREA ADRESEI DE INCETARE A CONTRACTULUI DE MUNCA DE LA ULTIMUL LOC DE MUNCA.MENTIONEZ CA IN 21 01 2012 M-AM ANGAJAT LA R&A MED TEXTIL SRL,UNDE AM LUCRAT PANA LA 26 03 2012 CU CERERE DE DEMISIE APROBATA SI DECLARATIE SCRISA CA AM INCASAT TOATE DREPTURILE BANESTI.DAR ACEASTA FIRMA NU MAI FUNCTIONEAZA FIZIC,IN ACTE LA REGISTRU COMERTULUI SE ARATA CA INCA FUNCTIONEAZA ,NOUL SEDIU NEFIIND MENTIONAT,LA VECHIUL SEDIU FIIND INCHISA PT NEPLATA DATORIILOR,CE POT FACE PT A OBTINE ACTUL DE CARE AM NEVOIE?ASTEPT UN RASPUNS DACA SE POATE
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:06, 27 Ianuarie 2013
Incercati la ITM, din judetul in care firma a avut sediul, si rugati sa va dea o adeverinta cu vechimea in munca si cu data incetarii activitatii, date pe care le are in Registrul general de evidenta a salariatilor (Revisal).
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal lyg lyg Buna ziua, Intrebare : incetare CIM cu data de 30.06.2012 ( data de 30 fiind sambata), cand il inregistrez in Revisal ? Cu multa stima ! (vezi toată discuția)
Salar brut 640 lei in 2011 gina-s gina-s am descoperit ca salarul meu brut in octombrie 2011 este de 640 lei se poate? (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie de somaj? simplitate simplitate Buna ziua.M-am angajat ca o frirma anul tercut in 20-02-2011.In data de 28 februarie am fost anuntata verbal ca punctul de lucru unde lucrez se va ... (vezi toată discuția)