avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt bijuterii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt bijuterii

buna seara m-a numesc c elena in anul 2012 am sustras niste bijuteri din apartamentul in care lucram ca menajera am recunoscut fapta sa recuperat o parte din bijuteri pe care le-am amanetat am incheiat cu propietarul un contract la notar propietarul cerand o suma foarte mare eu ne avand sa platesc acea suma mi-a facut poprire pe conturile bancare ceea ce eu nu am iar vineri am primit o citatie de la politie ptr audiere privind plangerea penala facuta de propietar ce mi se poate intampla va multumesc
Cel mai recent răspuns: cirstoceaelena , utilizator 18:47, 28 Ianuarie 2013
am recunoscut fapta propietarului dar nu am dat o declaratie scrisa la notar sa facut un contract de tranzactie intre mine si propietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din apartament- fara antecedente penale cirstoceaelena cirstoceaelena prietena mea alucrat ca menajera si a sutras niste bijuteri din apartamentul unde era menajera pe care l-ea amanetat a recunoscut furtul iar propietarul a ... (vezi toată discuția)
Furt cirstoceaelena cirstoceaelena in anul 2012 luna martie am sustras niste bijuteri di ap in care lucram ca menajera pe care l-am amanetat am recunoscut fapta o parte din bijuteri propietarul ... (vezi toată discuția)
Furt bambi.2010 bambi.2010 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti cum procedez avand in vedere ca fostul meu sot (de care am divortat in urma cu 1 luna, dar caruia i-am ingaduit sa locuiasca ... (vezi toată discuția)