Buna ziua,
Doresc promovarea unor angajari intr-o functie superioara din operator introducere, validare si prelucrare date. Atributiile acestora vor fi de coordonare a unei echipe de operator calculator, insa nu stiu ce functie sa aleg... Ideal mi-ar fi un post de sef departament/echipa dar, desi in codul COR sunt prevazute cateva astfel de functii, acestea nu se refera la managerizarea unei echipe, ci functia nu are nicio tangenta cu ceea ce doresc eu.. Am inteles ca se obisnuieste ca, in loc de modificarea functiei, sa se modifice fisa postului si astfel sa creasca responsabilitatile (o data cu salariul eventual), insa angajatorul doreste neaparat modificare de functie. Mentionez e vorba de mai multe posturi de acest gen, astfel ca nu ii pot pune pe toti manageri. Multumesc!
M-am gandit si eu, dar ambele fac parte din grupa majora Membri ai corpului legislativ, ai executivului, inalti conducatori ai administratiei publice, conducatori si functionari superiori si la mine e SRL si nu cred sincer ca as putea sa ii incadrez pe vreuna din functiile acestea.
Datorita grupei majore din care fac parte. Eu binenteles imi doresc sa le folosesc, dar cand aleg un cod cor ma uit si la grupa din care face parte si la explicatiile ce se refera la atributiile celor care fac parte din grupa respectiva si asta ca sa fac o incadrare corecta...
Sef departament
Vioreld
salutare. functia sef departament cod COR 111062 se poate atribui si unei persoane dintr-un S.R.L. ( exemplu: sef departament hardware) sau numai ... (vezi toată discuția)