avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sef echipa cod cor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sef echipa cod cor

Buna ziua,
Doresc sa promovez un angajat care lucreaza ca si operator(raspunde la telefon, vb cu clientii, le rezolva problemele, constata defectiuni etc.) ca si sef de echipa(peste ceilalti colegi, care fac acelasi lucru). Care ar fi codul cor potrivit?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 28 Ianuarie 2014
Puteti folosi codul132235 - Sef formatie
freeelis a scris:

Puteti folosi codul132235 - Sef formatie

Se poate folosi si codul 541106?
Da, se poate folosi si acest cod COR - 541106 "Sef echipa specializata".
freeelis a scris:

Da, se poate folosi si acest cod COR - 541106 "Sef echipa specializata".

E nevoie numai de act aditional pt modificarea functiei si salariului si modificarea fisei de post?
Da, regula privind modificarea functiei este incheierea unui act aditional la c.i.m. si, bineinteles, emiterea unei noi fise a postului.

p.s.
Va rog sa nu mai citati raspunsurile primite , daca acestea se afla pe aceeasi pagina unde doriti sa postati. Este o incalcare a Regulamentului acestui Forum.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor sef echipa Elssa Elssa Buna ziua, Lucrez la o firma de constructii si am angajat un sef formatie. In COD COR am gasit pt sef formatie122236 - dar apare la Conducatori in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce cod cor ar fi potrivit pentru sef echipa amenajari ... DFlorentina DFlorentina Buna ziua, Ce cod COR ar fi potrivit pentru sef echipa amenajari spatii verzi? si care e nivelul de studii obligatoriu? (vezi toată discuția)
Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)