avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligatii fiscale pfa 2013
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligatii fiscale pfa 2013

Buna ziua. Am un pfa infiintat anul trecut in luna aprilie, fara salariati si fara sa fie platitor de tva(consultanta tehnica). Va rog sa-mi spuneti ce declaratii trebuie sa depun acum in 2013.Mentionez ca venitul a fost dublu fata de cel estimat. Cei 5,5 % ce sunt platitit pt. sanatate pot sa-i trec ca o cheltuialka deductibila?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: celeterm , utilizator 11:16, 28 Ianuarie 2013
Trebuie sa depuneti declaratia estimativa 220 (pentru 2013) pana pe 31.01.2013, si declaratia 600 (in caz de nu mai sunteti si salariat).
da, cheltuiala la sanatate este deductibila, cea cu impozitul pe venit, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii anaf, pfa neplatitor tva, impozitare in sistem real johnalexander johnalexander Buna ziua, Tocmai ce am infiintat un PFA, am ridicat actele de la ONRC pe 05.03.2015 iar astazi am fost la ANAF sa ma ia in evidenta. Acolo am depus copie ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)
Declaratii si contributii Roxie Roxie Buna ziua, Sunt PFA si anul trecut, pe tot anul, am avut venituri de 856 ron din activitatea PFA. In paralel, din luna august, am inchiriat un apartament, cu ... (vezi toată discuția)