avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare ReviSal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare ReviSal

Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la inregistrare in ReviSal a unor Acte Aditionale referitoare la modificarea duratei muncii, la 2 h, cu salariul corespunzator a 2 h/zi.
Se modifica si salariul brut, din revisal, corespunzator a 2 h? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: maiamaria , utilizator 13:01, 28 Ianuarie 2013
Da, se va modifica in acelasi timp atat durata timpului de munca , cat si cuantumul salariului numai daca ambele modificari se produc de la aceeasi data ...
multumesc mult. da, ambele modificari se fac cu aceasi data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am un salariat care a avut contract pe perioada determinata cu 4 ore/zi pana pe data de 08.08.2011, administratorul vrea sa modifice contractul in perioada ... (vezi toată discuția)
Act aditional schimbare salar si fractiune de norma Strong Strong Dorim sa schimbam prin act aditional durata muncii si salariul pentru un angajat. Se poate face retroactiv, cu 01.11.2018? Mai e valabil cu cele 20 de zile? ... (vezi toată discuția)
Modificare perioada in contractul individual de munca Volentir Mircea Volentir Mircea Asociatia de proprietari a incheiat in urma cu 2 ani un contr. individ. de munca pe perioada nedeterminata cu o persoana pt postul de administrator. Am dori sa ... (vezi toată discuția)