avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solicitare documente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solicitare documente

Vreau sa va prezint un caz pe care nu stiu cum sa-l rezolv. O persoana solicita din arahiva primariei "toate documentele referitoare la suprafata de teren detinuta de mama si bunicul, toate cererile de retrocedare , reconstituire, inregistrate in baza legii fondului funciar de catre mostenitorii acestora precum si evidenta din registrul agricol - rol " .
Nu stiu de ce dar cred ca aceasta solicitare este tendentioasa ca sa nu mai zic de volumul mare de lucru . In baza care-i legi pot sa divulg toate aceste informatii pe care le solicita o persoana care ar fi trebuit sa fie alaturi cu mostenitorii?

Alte discuții în legătură

Recunoastere drept proprietate drglat drglat Buna ziua! As dori un sfat in legatura cu urmatoarea problema: In urma cu mai bine de un an bunica mea a murit si a lasat in urma o mostenire constand in mai ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)
Donatie teren sdiytza85 sdiytza85 Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Mama a primit in urma cu aproximativ 40 de ani o donatie de la bunica ei: este vorba de un teren. Mentionez ca donatia nu ... (vezi toată discuția)