Din momentul in care s-a facut donatia bunul a iesit din proprietatea bunicii si a intrat in proprietatea tatalui. Bunica nu mai are niciun drept asupra imobilului, dreptul de proprietate revenind exclusiv tatalui. Daca tatal a decedat, acest bun imobil care se afla in patrimoniul lui, intra in masa succesorala, pe langa alte bunuri daca exista, si ele se vor transmite pe cale succesorala mostenitorilor. Trebuie sa faceti actele de succesiune, si de partajare succesorala a bunurilor tatalui.
Tatal dumneavoastra a mai avut frati? Donatia s-a facut prin act notarial? A fost donatie sau contract de vanzare-cumparare?
La nivel teoretic imobilul ramane descendentilor tatalui dumneavoastra(adica dumneavoastra, respectiv fratilor dumneavoastra), asta daca vreun alt descendent direct de-al bunicii(frate al tatalui sau copii ai fratilor in cazul in care acestia din urma sunt decedati)nu ataca in instanta actul de donatie.
Fratii tatalui (sau copiii acestora, pentru cei decedati) nu au temei legal sa atace donatia, ar fi putut s-o faca la decesul bunicii, daca le incalca rezerva succesorala... Bunica este in viata, deci bunul imobil primit de tata prin donatie trece, in urma dezbaterii succesiunii, in proprietatea mostenitorilor sai (sotie+copii).