avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma de asigurare ma lungeste cu plata daunei
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma de asigurare ma lungeste cu plata daunei

Buna ziua,

Tin sa precizez ca pe data de 07.12.2012 am avut un nefericit accident. In accident au fost implicate 4 masini, eu fiind cel mai sifonat. Am facut toate demersurile necesare, am ajuns la semnarea cererii de aprobare (in mare mi-a convenit suma acordata de ei). Cererea de aprobare a sumei a fost semnata pe 28.12.2012 (detin copie cu nr de inregistrare). De atunci ma tot suna de la firma de asigurare pe motive ca e lipsa in dosar, trebuie copie CI, acte pe care le-am dat inspectorului.

Acum vin cu cateva intrebari:
1. E vreo problema daca vreau sa ii actionez in instanta? Tin sa precizez ca am vandut epava masini. Am sanse sa pierd?
2. Care ar fi etapele in caz ca vreau sa ii actionez in instanta ? Din cate am mai citit ar trebui sa trimit o conciliere directa in temeiul art. 720
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2013
Rahmad24, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rahmad24 , utilizator 16:31, 19 Februarie 2013
murgu veronica a scris:

intotdeauna o societate de asigurare invoca cele 90 zile termen de gratie, asta pentru a trage de timp, depinde si de societatea de asigurari,eu,anul trecut m-am dus la ei in batatura,cu tupeu ,si le-am spus ca nu plec pana nu scot dosarul ,care era pe sub masa,si drept sa va zic:m-am dezbracat de caracter, asa ca la 61 ani,cand nu mai pot accepta bataie de joc si au dat drumul la dosar imediat,spunandu-mi ca nu ma vor uitadosar

O metoda asemanatoare am aplicat si eu, am trimis primul mail cu amenintari CSA, OPC, instanta...dupa 10 min m-a sunat o doamna si ca o sa depuna op-ul in cursul zilei si a 2 a zi ar trebui sa am banii in cont, a 2 a zi la fel mail i-am amenintat ca vin cu avocatul si cu o cerere de conciliere directa. Dupa 10 min mi-au trimis un mail cu OP-ul atasat. Mi-au intrat absolut toti banii.

Concluzie: Cu firmele de asigurari trebuie sa fi mai tupeist si mai nesimtit decat ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nefinalizare casco uniqa bogdan liviu bogdan liviu in seara zile de 17 feb 2010 am avut un accident cu masina personala renault megane. fiind tarziu aproape orele 00 ploaie marunta si sub zero grade ceata de nu ... (vezi toată discuția)
Dauna totala rca radu-speed radu-speed buna seara . va deranjez si eu cu o problema. am fost implicat intr-un accident rutier care nu a fost produs din vina mea. in urma acestui accident masina mea ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica + dosar cercetare penala andreicarausu andreicarausu Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat.... Pe scurt...am fost implicat intr-un accident de circulatie cu vatamare corporala in luna august 2010.In urma ... (vezi toată discuția)